Gezouten karamel is een heerlijke lekkernij die vaak gegeten word over of bij bijvoorbeeld
een stuk taart, ijs, en nog veel meer. Dit is ook de reden waarom het zo populair is en de
kans is zeer klein dat je dit nog nooit gegeten hebt, Karamel komt overal voor in
verschillende soorten, Bij dit recept hebben wij gekozen voor gezouten karamel, Der is
namelijk niks lekkerder dan een heerlijke saus van karamel die zo lekker weg smelt op je
tong en waarbij ook nog is wat zout vrijkomt! Haal alles in huis en kook lekker met ons mee!
Bij karamel maken kan er niet zo heel veel fout gaan, dat is ook de reden waarom het heel
makkelijk is en er weinig tips over zijn. Toch zijn er wel een paardingen waar je rekening
mee moet houden namelijk: Kook het niet te lang, Kook het niet te heet er pas op met de
ingrediënten, Je kan namelijk snel de saus "Verpesten" door iets teveel of iets te weinig te
doen. Bij twijfel zou ik weinig doen en veel proeven zo zorgen we ervoor dat de saus perfect
word!